Om Salonen

Velkommen i vores salon.

MoHair er en salon der har store visioner –både når det gælder uddannelse og personlig udvikling.

Vi har skabt en salon, hvor du som kunde altid kan finde motiverede og top professionel personale.

Dit besøg inde hos os skal være et fri rum og en rigtig god oplevelse i hyggelige og rolige omgivelser og vores personale sætter en ære i at vejlede dig så du er 100% tilfreds når du går herfra. Vi gør meget ud af, at lytte til vores kunder for at kan yde den bedste vejledning.

Vores brede stab af frisører bliver selvfølgelig flere gange om året videreuddannet på kurser i både ind og udland og vi deler hele tiden erfaringer med hinanden. Derudover er vi med på forskellige musicals i jysk musik og teater hus og har da også flere frisører i salonen der indimellem underviser på frisør skolerne og videreuddanner andre frisører rundt om i det danske land

MoHair har siden 2004 været at finde på Torvet i Silkeborg, med indehaverne Henriette Hagemann & Maria Therkildsen.I November 2013 skifter MoHair ejer til Anita Durhuus & Maria Therkildsen.

Vi har prøvet at tænke lidt anderledes for at skabe et endnu stærkere team, derfor bliver vi løbene undervist og coachet af et firma der hedder Advice People. De har givet os en super interessant og nytænkende tilgang til hinanden og vores kunder og vi kan mærke en stor positiv udvikling i vores i forvejen høje service niveau

Vi ønsker at gøre tingene nemt for dig som kunde og derfor har vi denne hjemmeside hvor du kan finde en masse info omkring salonen og alle os der arbejder her og du kan selvfølgelig også booke din tid herinde døgnet rundt.

Vi glæder os til at tage imod dig i salonen.

Facebook nyheder

Timeline Photos

Er både du og dit hår lidt små træt? Kaffe hjælper på dig – men til håret skal du altså prøve Moroccanoil Hydration maske ✅ Perfekt..

1 likes, 0 comments1 day ago

50120322_2379909705566356_2199344703789334528_n.mp4

Jubiiii…. Vi har Sofie tilbage i salonen fra i morgen…☀️ Hun er frisk og veloplagt efter en god ferie… Book tid online nu på: http://ow.ly/E7fI50uHn7R..

6 likes, 0 comments4 days ago

Billeder fra Salon MoHair Silkeborgs opslag

HAIR NEWS . Der er kommet en masse lækre nyheder i salonen, farverige elastikker og scrunchies @bystaer Nye og forbedrede børster @hhsimonsen..

2 likes, 0 comments4 days ago

Timeline Photos

MUST-HAVE på strandenHader du som os hår i hovedet kombineret i et lækkert miks af sand og solcreme…. 🧴☀️⛱ Så pak et at de fede..

1 likes, 0 comments6 days ago

Timeline Photos

Go Grey! Se lige en smuk smuk grå farve vores kunde kom med Helt naturlig og unik, hvilket gør klipningen lige det flottere🤩 Går du med..

1 likes, 0 comments1 week ago